Det jag gjorde allra först

February 1, 2016

var att bestämma vad mitt varumärke skulle heta. Det kanske är lite konstig ända att börja i men jag ser oftast mina strategier och visioner i bilder och så även denna gång. Utmaningen är ofta att jag själv tycker att jag är flummig och det är lite generande att ta idéerna med någon utomstående. En obefogad oro kan jag konstatera efter 4 månader i entreprenörsvärlden. Jag tog helt sonika kontakt med en vän, Malin Andersson på Häst och Lantliv, och sa hjälp mig att forma en logga som ska andas hållbara värderingar och en känsla av att hållbarhet är en lyxvara, en lyxvara för vår jords välbefinnande. Det ska andas ridsport och varumärket ska heta TAB equipe. TAB står för Tommy och Anna Berggren och equipe betyder team på franska, dvs TAB teamet.

För er som inte känner Malin så är hon energi och galenskap(på ett bra sätt) personifierad. Hon blev tidigt en person som ratade mina orostankar och sa bara KÖR nu. Skönt med människor som är raka och orädda och kan komma med värdefulla råd. Hon började genast att skapa loggan och efter x antal redigeringar och funderingar bestämde vi oss.

Med loggan så vågade jag köra igång på riktigt, för att nu kändes det på riktigt. Och nu är det faktiskt i verkligheten på riktigt.

 

TACK MALIN!!!!!!!!!

 

 

 

Please reload

Senaste inlägg

January 25, 2016

January 24, 2016

January 24, 2016

January 3, 2016

December 15, 2015

December 8, 2015

November 25, 2015

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss

There is no greater luxury than sustainability

Choose with consciousness and be a part of gamechanger

© 2016 TABequipe