Prioritera är svårt och tråkigt!

January 5, 2016

Så är det bara!!! Nu är hon igång igen, den lilla människan och ska göra väldigt mycket på väldigt kort tid hade hon tänkt. Här sitter jag nu med mina prototyper inom två olika produktområden och stressar halvt ihjäl mig över att de inte är på marknaden ännu. Det är så många små detaljer och beslut som jag inte kan forcera, det gör mig galen. Jag är van att tänka fort och agera och nu är det precis som att jag har blivit mer försiktig. Vill att allt ska bli så rätt!!! Men vem avgör om det är rätt eller fel, min dröm lever ju så ta det lite lugnt. 
Så vad gör jag då kan man kanske undra? Jo jag bestämmer vilken brännstämpel som ska användas, hur jag får tag i återvunnen plast som går att brandas som jag vill, letar efter återvunna karbinhakar som hästar inte kan fastna i, visar upp mina produkter för nära och kära, klämmer och känner, provpackar, bygger hemsida, kollar betalningslösningar, jobbar med re-lanseringen av SEG, döper mina produkter, tar bort namnen jag döper dem till, vänder vrider på ord, budskap.....konstigt att man blir lite trött ibland och yr. Nu funderar jag på testteam, jag har ju mina favoriter i ridsporten och jag hoppas och tror att i alla fall någon vill hjälpa mig på vägen. 

There is no greater luxury than sustainability!

 

 

 

Please reload

Senaste inlägg

January 25, 2016

January 24, 2016

January 24, 2016

January 3, 2016

December 15, 2015

December 8, 2015

November 25, 2015

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss

There is no greater luxury than sustainability

Choose with consciousness and be a part of gamechanger

© 2016 TABequipe