Vad f-n hände?!

January 3, 2016

Jul och nyår har hastigt dragit förbi. Julklappar, mat, godis, familj, vänner, hästar, hundar, katter och lite virus och springmask på det. Reflektion, vila, oro, glädje, ångest, sömn och lite mer mat. Ja det låter ju som en toppenledighet eller hur?! Men vet du, det är precis vad det är. För livet är inte en flykt, livet ska vara här och nu och vågas att levas. Jag skäms  inte längre för min ångest. Den kommer bara sådär, helt oförhappandes, utan att förvarna, den bara kommer. Den kryper sakta ner och skapar oroliga små fjärilar i min mage, plötsligt känns det som att jag befinner mig på ett gungande skepp, frossan som kommer som en feberstigning och där står jag och undrar, varje gång, vad f-n är det nu då. Jag mår ju fantastiskt bra och har allt och lite till. Vad f-n är det nu då? Är det kanske så att det inte alltid behöver vara något?! Kanske är kropp och själ bara lite trötta?! 

Det är nyårsafton, gästerna, våra vänner kommer om några minuter. Jag öppnar altandörren för att andas några djupa andetag. Vad f-n är det för fel på mig? 9 vuxna, 11 barn och en yrslig kvinna, jag.

 

Jag berättar som det är för alla, jag skäms inte längre, jag behöver vila. Hur länge vet jag inte. Lägger mig i sängen, 3 filtar och hackar tänder. Hunden, katten, vänner som kommer in och klappar mig på pannan. Jag somnar! Vad f-n är det för fel?! Vaknar några timmar senare. Varm i kroppen, lugn andning, sorlet hörs upp i sovrummet. Varför mår jag bra helt plötsligt?! Vad f-n är det som är rätt?! Glider ner till vännerna åh där är du? Är du hungrig? Mat serveras och jag känner mig lätt igen. Tolvslag, skål i Drakens te och vatten. Kl 02.30 har vänner gått hem och övernattningsgäster somnat. Vad f-n hände?! 

 

 

 

Please reload

Senaste inlägg

January 25, 2016

January 24, 2016

January 24, 2016

January 3, 2016

December 15, 2015

December 8, 2015

November 25, 2015

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss

There is no greater luxury than sustainability

Choose with consciousness and be a part of gamechanger

© 2016 TABequipe