På tisdag smäller det

January 24, 2016

 

Jojo Skåneresan gav utdelning, inte direkt förvånande! Jag älskar Skåne! Jag är avundsjuk på alla som bor i Skåne! En dag ska vi bo i Skåne....bara så att ni vet eller så blir det en gård i Vallentuna...ja ja jag kan ändra mig. Skåne är så fantastiskt vackert och ja det blåser men det spelar ingen roll. Vår resa började upp till Ljungbyhed. Dimman låg tät och på rimfrosten på träden var magisk. Det var som att åka i en sagovärld. Beviset är alltså att Skåne är lika vackert på sommaren som på vintern. Provred en connemara, fin var den tyckte mamman, dvs jag. Jo jag hoppade upp också. Men dottern fick inte rätt känsla. Vi är väl uppe i D-ponny nr tvåsiffrigt avseende provridning nu. Hon vet vad hon vill ha och vi är olika. Åkte ner mot Vellinge. Rimfrosten existerar inte, nästintill barmark....våren kommer tidigt, åh våren! In kommer en maxad D-ponny som jag bara känner blir för mycket för dottern. Känslig med ack så fin. Jag älskar den säger hon! Jag andas i påse, herregud! Ja om du vill ha den här får du rida den själv säger jag. Hon hör mig inte överhuvudtaget. Första språnget! Såg du mamma, han övertygar mig! Jag glömmer och filma, herregud vad vi tycker olika. Nu tar du oxern säger kvinnan på den breda skånskan. Jösses tänker jag, 1, 2, 1, 2 och bam över den breda oxern med vattenmatta. Jaha, då var det klart då. 6 månaders letande har resultaterat i ett beslut. På tisdag är det besiktning och vi har, peppar peppar, blivit med en ponny till.

 

Det är en upphetsad 13-åring som nu ska kolla bästa vägen till flygplatsen. Skodan sköter sig och jag gasar på. Lite tidspress blev det allt men han var ju så gosig i stallgången. Flygplansvägen säger dottern och jag gasar på. Hur svårt kan det vara?! Där stod det ju Sturup men Google Maps säger rakt fram. Trötta och fnittriga hamnar vi åt h-vete. Tidspress! Ska jag ringa systerdottern och förvarna om nattgäster. Nä gamla Skodan är säker, gasa gasa, in i garaget, parkera, ridstövlar på och hjälm i handen. Vi hinner!!! 

 

Väl hemma så berättar dottern för pappa att hästen är funnen! Den som hon väntat på att hitta. Känns fantastisk spännande! Frugan lever i en entreprenörsvärld och bygger sin verksamhet och köper ponnies. Kör på! Han ler och säger vi fixar det. Jag har världens bästa man, helt klart! 

 

Så nu håller vi tummarna på tisdag och hoppas att vår prins snart står hos oss!

Please reload

Senaste inlägg

January 25, 2016

January 24, 2016

January 24, 2016

January 3, 2016

December 15, 2015

December 8, 2015

November 25, 2015

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss

There is no greater luxury than sustainability

Choose with consciousness and be a part of gamechanger

© 2016 TABequipe