Tar du fram smöret?

November 25, 2015

Det ska vara rumsvarmt både i deg och fyllning. Ett för mig helt naturligt sms från min mamma kl 08.15 en tisdagmorgon. Mamma kommer till oss på tisdagar. För några år sedan var det för att hjälpa till med hämtning och lämning, idag för att hjälpa till med 4e barnbarnet, hunden. Sedan mamma blev pensionär får man vara glad för timmarna som blir över för maken till upptagen person får man leta efter. Jag inser att bara det är fantastiskt!

Intressant det där med roller, jag känner att jag hade en relation med manma som barn och tonåring och efter jag fick egna barn har den utvecklats till något nytt medans vissa saker aldrig ändras...som att ta smöret till bakningen. 

Men som alla relationer så är det inte alltid en dans på rosor. Vi har både gjort val i livet som påverkat den. Men vi har alltid varit bra på att prata med varandra vilket gör att man kunnat komma vidare. 

När mamma kommer hem så vill hon göra något. Mycket märkligt egentligen för när jag är hemma hos henne vill jag ligga på soffan och bli serverad godsaker. Men hon vill göra nytta eller känna sig behövd. Skit samma tänker jag en win win...även om jag ibland får lite dåligt samvete när hon stryker och putsar orkidébladen...jasså gör inte ni det putsar bladen så att de blänker?!? Linnedukarna man använder några gånger per år hamnar också hos mamma och blir manglade. Det lappas och lagas och bakas. Jag vet jag är otroligt tacksam för denna support men mest glad är jag över att hon finns där som stöd. Vi kan prata om allt!!! Och då menar jag allt, blink blink....

 

Mamma! Jag älskar dig och jag är så otroligt tacksam för våra samtal med både skratt och tårar. En sak vill jag bara att du ska veta; när jag ringer från bilen och har högtalarsystemet igång så hör samtliga passagerare i bilen vad du säger;-)

 

 

 

Please reload

Senaste inlägg

January 25, 2016

January 24, 2016

January 24, 2016

January 3, 2016

December 15, 2015

December 8, 2015

November 25, 2015

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss

There is no greater luxury than sustainability

Choose with consciousness and be a part of gamechanger

© 2016 TABequipe