Skräckblandad förtjusning

November 7, 2015

Gymnastiksalar med dess gröna golv och en luktblandning av gummi och svett. Mattor som varit med i några år. Lysrör med ett starkt ljus. Plintar och bockar och trampoliner.... Här sitter jag och minns hur jäkla ont det gjorde när man inte alltid lyckades hoppa över den där jäkla bocken och hur privatdelen fick sig en rejäl smäll. Jag är livrädd för gymnastikövningar! Det är inte för intet jag vill ha tillgång till en påse.

MEN ett stort MEN barnen är så modiga!!! Så jag sitter där med en påse i handen(ni vet vid behov andas i påse) samtidigt som jag applåderar och tjoar rakt ut. In kommer de in på perfekta led, alla i samma dräkter och håruppsättningar(killarna har inte uppsatt hår varför vet jag inte). En tanke flyger igenom mitt huvud som ger mig tankar kring gamla DDR, ingen född på modernare tid förstår inte vad jag menar men ni andra kanske. Ja ja strunt samma när barnen kommer igång med fristående, matta(tumbling som jag har lärt mig, woho) och hopp(då är påsen nära ska jag säga) fascineras jag så av både gymnasterna och deras ledare. Disciplin på hög nivå men vänliga och glada leenden hela tiden. I högtalaren dunkar musiken och det går i 190. Det är så jäkla bra!!!! 

Så glad att vår yngsta stod på sig även om jag var tveksam till truppgymnastiken. Hon har lärt mig att det inte är så farligt, så vem vet det kan bli revansch på hopp över plint en vacker dag. Frågan är bara om vad jag har påsen då medans jag jag hoppar....

 

 

 

Please reload

Senaste inlägg

January 25, 2016

January 24, 2016

January 24, 2016

January 3, 2016

December 15, 2015

December 8, 2015

November 25, 2015

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss

There is no greater luxury than sustainability

Choose with consciousness and be a part of gamechanger

© 2016 TABequipe