Juleskum och excelark

November 5, 2015

Jag skäms! Det gör jag faktiskt! Jag skäms över att jag de senaste åren har slösat på pengar. Förvisso har jag varit givmild på flera olika sätt men ändå så jäkla onödigt även om det stundtals varit kul. Det här med konsumtion är ändå verkligen intressant att reflektera över. En ridkompis till mig berättade att hon och några vänner bestämt sig för att inte konsumera onödigt på 1 år, 1 år!!!! Skulle de köpa något så var det second hand men det mesta gick ut på att byta med andra. Jag känner spontant att det är fantastiskt men det kanske är lite magstarkt att börja på elitnivån. En nära vän till oss skickade därför över en märkvärdig mall i excel och där lever jag(och min man som jag till slut övertalade) varje dag. Kan låta trist och tråkigt men samtidigt alldeles underbart. Nu jäklar har jag koll vettni! På öret! Maken kan knappt få i sig utelunchen förrän det finns i excelarket. Känns fantastiskt bra!!! Eftersom ni alla hästgalna människor inser att jag gör detta för att utöka vår porschepark, dvs antalet hästar i stallet. Men säg inte det till någon nu bara....

Så då kan ni kanske förstå, med mitt enorma fokus på kostnader, att jag blev bekymrad när maken kommer hem med juleskum i clementinsmak. Varför i hela fridens namn ska man exprimentera med nya smaker på något som redan funkar. Jo det är kul att prova tycker maken. Nej säger jag med en skumtomte i munnen, det är slöseri med pengar. Juleskum ska vara originalsmak så det så....hinner jag säga innan nästa slinker ner. Kanske tar jag vår nya kontrollerade ekonomi ett steg för långt...men x antal juleskum, i fel smak, blir snart en häst i stallet😉

 

 

 

Please reload

Senaste inlägg

January 25, 2016

January 24, 2016

January 24, 2016

January 3, 2016

December 15, 2015

December 8, 2015

November 25, 2015

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss

There is no greater luxury than sustainability

Choose with consciousness and be a part of gamechanger

© 2016 TABequipe