Tacksam

November 3, 2015

Det är något befriande med entreprenörer! Det finns oskrivna värderingar som är magiskt att få vara en del av. Här råder inte politik och hemlighetsmakeri utan fokus ligger på utveckling, samarbete och glädje. I entreprenörens värld finns inte nästa kvartalsbokslut i fokus, det är sekundärt, vilket gör att du får utlopp för din kreativitet. På några få veckor har jag fått ett nätverk av fantastiska personer som jag, lilla jag, får använda att bolla mina ideér med. Jag är så jäkla tacksam för bästa vännen som kan stödja mig både personligen och med kunskap inom hållbarhet. Mannen som bor ett stenkast bort som kommer och värmer mig med kompetens och råd när mina rädslor tar vid. Entreprenören i Nyköping som med sin positiva energi och galenskap visar att det går visst. Det kvinnliga styrelseproffset och ledaren som ställer de rätta frågorna vid rätt tillfällen. Ett företag, litet men ack så bra, som tror på mig och min förmåga. 

 

Det är faktiskt precis såhär det ska vara!

 

 

 

Please reload

Senaste inlägg

January 25, 2016

January 24, 2016

January 24, 2016

January 3, 2016

December 15, 2015

December 8, 2015

November 25, 2015

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss

There is no greater luxury than sustainability

Choose with consciousness and be a part of gamechanger

© 2016 TABequipe