Mod

November 3, 2015

Efter 4 veckor arbetsledigt kan jag konstatera att jag har fullt upp. Att fatta beslutet att lämna ett företag efter 16 år är nog bland det modigaste jag gjort. Jag vill något nytt men vad?!? En klok människa sa till mig att nu börjar din corporate detox fas. Jösses tänkte jag, finns det alltså ett ord för denna process. Så unik är jag alltså, not. Men det stämmer så väl, samtidigt som jag befinner mig i ett tillstånd av lätthet och positivitet så kommer ångesten krypande. Vad vill jag? Kommer vi klara oss ekonomiskt? Är jag tillräckligt attraktiv på arbetsmarknaden? Vad tänker alla runt omkring?

Att vara modig att hoppa av karusellen är ju en sak men det verkliga modet beror ju på vilket beslut jag fattar. Eller?!

Duktiga Anna fortsätter att göra! Kör på med de egna ideerna som förhoppningsvis kommer leda till ett nytt företag. Är involverad i processer som förhoppningsvis kommer leda till något nytt. Det är en enormt spännande fas men också enormt läskigt. Jag hoppas och ber om att jag inte ger upp utan fortsätter att våga.

 

Som ett brev på posten har jag blivit sjuk! Ligger här med feber och frossa. Om det ingår i corporate detox förtäljer inte historien men jag tänker att den gör det.

 

 

 

Please reload

Senaste inlägg

January 25, 2016

January 24, 2016

January 24, 2016

January 3, 2016

December 15, 2015

December 8, 2015

November 25, 2015

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss

There is no greater luxury than sustainability

Choose with consciousness and be a part of gamechanger

© 2016 TABequipe