Trafikvett

November 23, 2015

Ok såhär är det! Har du kört om ett fordon eller ligger i en lägre hastighet än hastighetsbegränsningen, då ska du ligga så långt till höger som det bara går. Du ska INTE ligga längst till vänster och köra för vet du, då kan man inte köra om, det är nämligen förbjudet att köra om på insidan av ett annat fordon...om det inte är köbildning. Använd gärna blinkers, det är en funktion som finns på samtliga bilar. Det hjälper inte att ligga i baken på framförvarande bil och tro att du är en del av ett världskrig. Fordon med släp får sällan köra fortfarande än 70 alt 80 km/timme. Då får du helt enkelt jobba med din mentala förmåga och om den saknas andas i påse. Om du inte kommer ihåg vad du lärde dig när du körde upp så reflektera över två saker 1) ska jag kanske inte köra bil överhuvudtaget 2)kanske jag ska kompetenshöja mina kunskaper om trafikregler och vett.

 

Please reload

Senaste inlägg

January 25, 2016

January 24, 2016

January 24, 2016

January 3, 2016

December 15, 2015

December 8, 2015

November 25, 2015

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss

There is no greater luxury than sustainability

Choose with consciousness and be a part of gamechanger

© 2016 TABequipe