Engagemang

November 2, 2015

Oj vad jag fryser, efter 12 timmar på hästtävling och fotbollscup så kanske det inte är så konstigt. Ibland kan jag verkligen frysa så mycket så att en kokhet dusch inte hjälper. Har ni känt så? Men nu ligger jag här under mitt märkvärdiga duntäcke och äter smågodis. Det är ju bara så underbart! Det är såpass underbart så att jag känner att jag stannar här på obestämd framtid. Är inte det en väldigt konstig känsla? När man är sjuk så vill man inget hellre än att komma upp ur sängen och är man frisk vill man inget hellre än att få gå och lägga sig. Man förresten jag menar självfallet jag. Det sägs att man inte ska uttrycka sig som man utan som jag. Varför då tänker jag man förstår väl ändå vad som menas?!?
Jaha, här ligger jag nu och pladdrar(inte högt om nu någon trodde det) utan det är pekfingret som pladdrar loss i mobilens anteckningsfunktion. 
Det har gått sådär med min mindfulness idag. Den hinns sannerligen inte med på hästtävling kan jag säga.
Det är snart ett år sedan vi köpte vår första ponny. Sedan dess har det varit en konstant lärokurva, inte bara för ryttaren, utan också för oss föräldrar. Jag har lärt mig allt från att koppla på och av ett släp, köra släp, få in en ponny som inte vill i ett släp, pimpa släp och städa släp. Man gör inget annat än att städa i hästvärlden. Det ska mockas, sopas, ryktas, tvättas...och sen kommer vi till hopptävlingar. Herregud?!? När startar klassen, 2 min per ekipage plus prisutdelning plus grupp 2 är lika med VAD?!? A:0, stilbedömning nej inverkansbedömning, lokala klasser, regionala klasser, elit, kval VA?!? Ta ut hästen innan vi går banan eller efter?!? Mår hästen bra? Mår dottern bra? Vi måste äta? Hej hej på dig jo jag känner igen dig från förra tävlingen. Framhoppning och där går de in på banan och där var det klart. Alla mår bra! Mamma andas i påse! Bra jobbat. Analys över ritten, tar olika lång tid beroende på, ja massa saker. Klä av hästen! In på transporten. Städa och packa. Åka hem, alltså hästens hem. Packa upp, städa igen, mat alltså till hästen. Hem nu till vårt hem. Varm dusch, duntäcke och godnatt....eller hinner slänga in en tvätt med smutsiga lindor faktiskt.

 

 

Please reload

Senaste inlägg

January 25, 2016

January 24, 2016

January 24, 2016

January 3, 2016

December 15, 2015

December 8, 2015

November 25, 2015

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss

There is no greater luxury than sustainability

Choose with consciousness and be a part of gamechanger

© 2016 TABequipe