Badhus?!?

November 2, 2015

Skulle ta en spontanare till badhuset! Barnen älskar badhus, mamma avskyr badhus. Men men, 4 barn in i bilen mot Husby badet är bestämt. Barnen glada, mamman försöker öppna sina sinnen och se det positivt. Blir bra det här!

Har ni bokat tid? säger den unga killen bakom disken. Eh nej(dålig mamma har inte koll på stockholm stads badhus rutiner på loven). Ni har tur det finns plats säger killen (skönt, slapp ta fram corporate Anna, den empatiska bulldozern). Stoppar in kortet och betalar medans killen säger, ni har väl lås?! Bam, dålig mamma igen. Men du ska väl inte bada så du kan ju vakta grejerna. Precis så jag tänkte, eller?!?

Ut i badhuset, 3 stora väskor med kläder, barnen springer glatt iväg. Tittar mig omkring och funderar medans jag tittar på min flip flops(måste ha badtofflor i badhus). Alla har fika med sig! Såklart! Borde ju bakat bullar och tagit med saft. Shit dålig mamma igen får komma på något bra på vägen hem.

Intressant ändå med så många människor, halvnakna, på en och samma plats. Varmt är det också, jäkligt varmt. Se där ja, vink vink till barnen, de är glada, då är jag glad eller?!

Ingen täckning här inne, är väl bra kanske men jag tänkte ta några jobbsamtal här, ja just det jag ska ju leva i nuet, går bra det här.
Mindfulness, fejkade träd och buskar, klorvatten, andas, döm inte, fokus....om jag ska vara ärlig så tycker jag om badkläderna som är mer heltäckande. Det är något för mig det!

Sonen börjar tröttna men inte de 3 tjejerna. Han är säkert hungrig(shit att jag glömde fika eller glömde tänkte inte ens på det).

Kanske är badhus det närmaste många kommer till en utlandssemester? Jag ska vara mer positiv till badhus. Människor är glada och leker. Utom jag då, eller jag är ju inte sur på något sätt, men jag leker inte. Jag njuter av att se andra leka intalar jag mig. Det är inte så jäkla hemskt med badhus ändå, så länge jag slipper bada och får ha badtofflor.

 

 

Please reload

Senaste inlägg

January 25, 2016

January 24, 2016

January 24, 2016

January 3, 2016

December 15, 2015

December 8, 2015

November 25, 2015

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss

There is no greater luxury than sustainability

Choose with consciousness and be a part of gamechanger

© 2016 TABequipe