Hat

November 15, 2015

Jag är helt slut av all ondska. Den krossar en inombords samtidigt som jag vet att man inte får ge upp. Man får inte ge upp, det finns bara inte! Jag har så svårt att förstå hur en människa väljer att hata framför att älska. Hur kan hatet vara en sådan stark drivkraft så att den förgör och dödar din vän, kollega, granne, bror, syster, mamma, pappa, pojkvän, moster...ja din medmänniska?! Jag har så svårt för denna empatilösa inskränkthet och oförmåga att sätta sig in i andra människors utsatthet. Jag tycker synd om dessa människor! Jag lider av att de inte fått växa upp med stöd, kärlek, utbildning och jag lider av att narcissistiska ledare fångar in människor och leder dem in i mörkret och hatet. Jag lider av att människor inte hälsar på tiggaren utanför ICA utan istället kallar dem parasiter. Jag lider av att män ibland pojkar och kvinnor utsätter andra flickor och pojkar för sexuella övergrepp. Jag lider av att många barn och ungdomar lider av psykisk ohälsa och gör sig själva illa. Jag lider av det finns människor som tycker att människor med en annan hudfärg än du själv har inte är lika mycket värd. Jag lider av att det finns människor som inte får älska vem de vill bara för att någon har en uppfattning om hur tvåsamhet och familj ska se ut. Jag lider med människor på flykt och att vi behöver sätta upp gränskontroller. Jag lider av att vi inte kan vara generösa eftersom det finns människor som utnyttjar systemet.

 

Jag lider men jag hatar inte! Jag hatar inte! Jag lider! Men vad gör jag åt saken? Jag lider fast jag inte ens är personligen drabbad! Är det fel eller är det medmänsklighet? 

 

 

 

Please reload

Senaste inlägg

January 25, 2016

January 24, 2016

January 24, 2016

January 3, 2016

December 15, 2015

December 8, 2015

November 25, 2015

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss

There is no greater luxury than sustainability

Choose with consciousness and be a part of gamechanger

© 2016 TABequipe