Strukturer och kossor

November 12, 2015

Att sitta här på känd restaurang på Stureplan ger sannerligen många tankar och känslor. Här blandas kostymklädda män, föräldralediga med små barn, tiggare och coca cola drickande mediamänniskor med mössor...och så jag då eller det finns faktiskt fler som ser ut som jag eller nästan i alla fall. Jag kan ibland känna mig instängd i sådana här miljöer. Det är så många blandade energier så jag blir helt yr. Men nu sitter jag här och väntar på min lunchdate. 

Det är inte vem som helst det är en synnerligen vass kvinna, tillika styrelseproffs. Och där kommer Emma, ni vet supermodellen, hon är verkligen  vacker....

En timma får jag av den kompetenta kvinnans tid och jag har i dagar funderat på hur jag ska nyttja dem på bästa  sätt. Helt i onödan troligen...

 

Det här med att passa in och strukturer är en stor fråga i mitt liv just nu. Jag funderar på den ur olika aspekter. Senast funderade jag på det när jag skulle byta bankkort i samband med att jag skulle fylla i ansökningsblanketten. Är man gift? Fast anställning? Ja en rad frågor för att bedöma ens kreditvärdighet. Herregud! Jag är 44 år och varit kund i banken typ lika länge. Varför dessa frågor? Jo jag fattar varför utifrån ett teoretisk petspektiv men ändå. I den digitala världen har man alla dessa svar och många fler, man vet ju till och med vilket märke på toalettpapper vi köper. Just nu är jag så enormt beroende av att inte fastna inågon  struktur utan bara få vara. Inget ska få förstöra min kreativitet och drivkraft och då retar jag mig på strukturerna, de stör mig. Märkligt med tanke på att jag lagt all min trygghet i strukturer de senaste 20 åren....det kommer att gå över med all säkerhet. Men just nu, just idag vill jag inte vara en ko som idisslar gräs jag vill vara hästen som hopp över staketet bara för att det går och för att jag vill.

 

Mötet med kvinnan....var precis så energigivande som jag hade hoppats och nej det krävdes ingen förberedelse...

 

 

 

Please reload

Senaste inlägg

January 25, 2016

January 24, 2016

January 24, 2016

January 3, 2016

December 15, 2015

December 8, 2015

November 25, 2015

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss

There is no greater luxury than sustainability

Choose with consciousness and be a part of gamechanger

© 2016 TABequipe