Oj vad skönt att få vara ledig....

November 10, 2015

jojo så tänker flera i min omgivning och jag kan direkt göra er besvikna, jag är inte ledig. Sedan jag hoppade av corporate cirkusen för 5 veckor sedan har jag varit involverad i 3 processer, startar upp mitt eget företag, träffat en uppsjö av intressanta människor samt rattat, som vanligt och tillsammans med min man, 3 barn, 3 djur, aktiviteter, matlagning, tvätt, städning osv..... så bara för att en människa tar ett break från sitt "vanliga jobb" innebär det inte att man sitter och streamar och facebookar hela dagarna. Så, nu fick jag ur mig det, känns skönt men samtidigt jäkligt onödigt statement. Nästa fråga, vad ska du göra nu då? Jag vet inte och det är skitläskigt och underbart på en samma gång. Jag vet vad jag vill men det tar ett tag och få det till det. Min hjärna går på högtryck och jag reflekterar nästan ihjäl mig men så måste det få vara. Det viktiga är att man har x antal sunda människor runt omkring sig som man kan bolla med. Efter att ha varit i några processer så har jag nu valt att dra ner lite på tempot på dessa och istället fokusera på min dröm, dvs starta eget. Kommer det bli något? Kommer du kunna försörja dig på det? Det vet jag inte man alla negativa tankar kring att det inte kommer att gå är numera placerade långt ner i en källare och fokus ligger på kreativitet, utveckling och skapande. Jag ska unna mig det i några veckor till och vet ni, det är helt fantastiskt! Inom kort kommer jag kunna berätta mer.....men det handlar om två saker, hållbarhet och ridsport. Kanske jobbar jag som CIO igen om några månader kanske inte. Kanske jobbar jag som konsult eller inte. Kanske har mitt företag efter prototypstadiet gått åt skogen eller inte. Men just nu går inget åt skogen! Jag är fri och tacksam!

 

 

 

Please reload

Senaste inlägg

January 25, 2016

January 24, 2016

January 24, 2016

January 3, 2016

December 15, 2015

December 8, 2015

November 25, 2015

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss

There is no greater luxury than sustainability

Choose with consciousness and be a part of gamechanger

© 2016 TABequipe